Diákújságíróink cikkei

Ha mostanság csak egy rövid sorozatra van időd, akkor ez legyen az

Szerző: Szabó Annamária 12.A

Girlboss

Azért választottam ezt a sorozatot, mert megindíthatja a fantáziáját az egyelőre céltalan korosztályomnak. Ha még neked sincsenek terveid a jövődet illetően, ez a sorozat neked való.

A Girlboss egy elég rövidnek mondható sorozat, mert csupán egy évad, 13 résszel és mind csak fél órás. A nevéből kiderül, hogy nem éppen fiúknak készült, de sosem tudni mit találnak érdekesnek.

A történet Sophiarol szól, aki mondhatni lusta. Nincsenek különösebb életcéljai, azon kívül, hogy pénze legyen és jól éljen. Egyik munkahelyről a másikra megy, mert egyik sem érdekli, és előbb utóbb mindenhonnan kirúgják. Végül egy véletlen folytán rájön, hogy hogyan szerezhet sok pénzt kreativitással, amolyan, ami másnak szemét, az neki érték mentalitással. Így alakít ki egy nagyszabású divat céget.

Ez a sorozat kedvet adhat, ahhoz, hogy elgondolkozzatok mivel is szeretnétek foglalkozni a jövőben. Követhetitek, ahogy Sophia a maga módján megoldja az elé táruló problémákat. A főszereplő pimasz, ellentmondást nem tűrő fajta, aki nem tudja magában tartani a véleményét és ezt igen megnyerő stílusban viszi véghez.

Szerintem érdemes megnézni a sorozatot, sok időt nem kell rászánni, hisz egy esős, otthonülős napon ki lehet végezni az egész évadot.