Diákújságíróink cikkei

Könyvajánló - Lauren Morris: Vakrandi a végzettel - Szív alakú könyvlapok

Valentin napi könyvajánló: Lauren Morris: Vakrandi a végzettel

Szerző: Hamza Elizabet 11.B

„Ne üldögélj tovább egy pillanatig se, egy ábrándot kergetve, amire talán sosem találsz rá, mert lehet, hogy nem is létezik. „

Ezt a történetet két évvel ezelőtt olvastam, és imádtam mint mindig. Romantikus, humoros és utolsó sorban édes történet volt. Na de nem mondok többet, ha kíváncsi vagy rá mi lehet a könyv lényege, olvasd el.

 ISMERTETŐ!

Julia semmit nem bíz a véletlenre, köszi szépen. Pláne nem egy tanulmányi kirándulást Londonba, ami a hozzá hasonló Shakespeare-rajongóknak az ígéret földje.

Csakhogy a kiszámítható terveknek lőttek, amikor idegesítő Jasonnel kerül párba az út idejére. Már első este egy vad buliban találják magunkat, és másnap Julia flörtölős SMS-eket kap egy ismeretlen számról. A lány persze kíváncsi a rejtélyes imádóra, ezért alkut köt az ördöggel (öhm... Jasonnel), aki segít kideríteni, ki küldte az üzeneteket, ha Julia hajlandó végre lazítani egy kicsit.

A kalandos hajsza során a lány sok mindent megtanul, ami nem szerepel az útikönyvében, például hogy semmi nem lepi meg annyira az embert, mint az igaz szerelem.

Jason egy igazi optimista pasi, minden megvolt benne ami kell, vicces, humoros és édes. Az elejétől a végéig imádtam a szerepét a történetben. Julia ellentéte volt, ő nem tervezett, a mának élt és ez tetszett. Meg akarta mutatni a lánynak ahhoz, hogy jól érezd magad és hogy szórakozz, a boldogsághoz és a szerelemhez nem kell útikönyv. Véleményem szerint sikerült neki.

Rossz párválasztással, civakodással és elcserélt telefonról indult a kaland. De egy út vezetett a cél felé, az nem más mint a szerelem.

Ha te is kíváncsi vagy rá, hogy milyen volt a közös kalandjuk akkor olvass bele! Hidd el megéri.