Diákújságíróink cikkei

Lélegezz velem könyvajánló (1)

Könyvajánló – Jessica Park: Lélegezz velem

Szerző: Hamza Elizabet. 11/B

Olykor ki kell zárnunk valakit az életünkből, hogy javítsunk a helyzeten, hogy tovább léphessünk.

Ez a történet már túl soknak bizonyult számomra, érzelmileg kicsit meginogtam tőle. Aggódtam a két főszereplő miatt hogy végre meglássák ami mind végig a szemük előtt volt, hogy elvegyék amire vágynak és maguknak tulajdonítsák. Hogy igenis teremtsenek saját maguk számára egy jobb jelent, és a múltat zárják ki az életükből. Őszintén úgy gondolom ez sikerült nekik.

ISMERTETŐ:

Szülei halála után Blythe McGuire-t mélybe húzza a gyász, alig bír a felszínen maradni, miközben a Matthews Egyetemen utolsó évében igyekszik átvergődni. Aztán egy véletlen találkozás bele rántja a lányt valamibe, amire egyáltalán nem számított. Tagadhatatlan vonzalmat érez a sötét hajú végzős Chris Shephard iránt, akinek múltja talán még sajátjánál is bonyolultabb. Ahogy a kapcsolatuk elmélyül, Chris magához téríti a lányt a bódulatból, ami azóta fojtogatja, hogy egy tűzeset megfosztotta a fél családjától.

Blythe gyógyulni kezd, lassan meg is szereti a fiút, aki segít neki új utakat találni önmaga felfedezéséhez. Ám miután Blythe nyugodtabb vizekre evez, rádöbben, hogy Chris még mindig nyomasztja a családjának fájdalmas múltja. A sötét örvények a mélybe húzzák a fiút, és talán Blythe az egyetlen aki megóvhatja őt a vízbe fulladástól.

Mi történik ha két megtört lélek akik túl sokat kaptak az életben találkoznak? Meggyógyítják egymást, vagy jobban összetörik magukat?

Ha kíváncsi vagy rá mi történik Blythe és Chris között hogyan alakulnak köztük a dolgok, akkor olvass bele. Megéri.