Hírek

Farsang a Kandóban 2023-ban

Iskolánkban 2023. február 15-én került megrendezésre a farsang, nyitásként néhány gondolatot hallhattunk Fedor Annamáriától (12.A) erről a hagyományról.
Első műsorszámként úgy gondoltuk, ha már intézményünk csapata, Crazy Jane bandája indul a Kisvárdai Szakképzési Centrum által kiírt „Erő legyen veled” filmes jelmez- és díszletkészítő versenyen, akkor már miért ne mutatnánk be a verseny előtt a farsangon Robotmant és a hozzá tartozó produkciót.
A csapat tagjai és Robotman megalkotói: Csákány Tifani, Kindák Evelin, Ács Máté, Bak Roland, Kárpáti Levente Áron és vezetőjük Rutkai Krisztina. Hamarosan érkezik egy film is arról, hogy hogyan készült a cosplay.
Robotman bemutatkozása után kezdetét vette a jelmezverseny, ahol akadtak igazán mókás öltözetek, majd a hangjukat megcsillogtatni vágyók karaokeban mérhették össze énektudásukat.
A zsűrit Vass Levente igazgató úr, Kádas Katalin igazgatóhelyettes, valamint Pokol Szilvia tanárnő alkották.
A versenyekben a következő eredmények születtek:
A legjobb jelmezekért:
a 9.B osztályból Balázs Réka, Kun Zsuzsanna,
a 11.A osztályból Ács Máté,
a 12.B osztályból Báthory Fanni, Lovász Zoltán László, Fekete Eszter, Varga Attila, Milák Sándor
vehettek át oklevelet.
A karaoke versenyen díjazásban részesült:
a 9.B osztály,
a 9.A osztályból Andor Anita Réka és Szénás Otília
valamint a legjobb szóló produkcióért Ács Máté a 11.A osztályból.
Hálásan köszönjük Halászné Berecz Melinda tanárnő munkáját a farsang szervezésében, Vincze Béla oktatónak a hangosítást, Fedor Annamáriának a konferálást, valamint minden kollégának és diáknak akik közreműködtek.
Köszönetet mondunk Papp Éva néninek, hogy biztosította számunkra Robotman csizmáját és nadrágját, valamint Dienes Dávidnak Robotman kesztyűjéért és a rendezvény videózásáért.
Fotók?: Bak Roland 10.A és Rutkai Krisztina