Hírek

Farsang 2024

2023. március 19-és 23. között került megrendezésre iskolánkban a Farsangi témahét. A rendezvény idén a megszokottól eltérő módon zajlott, és talán mondhatjuk, hogy az utóbbi évek egyik legszórakoztatóbb és legjobb farsangja került megrendezésre.
A hét témája szerint az osztályoknak különböző országokat kellett megjeleníteniük a teremajtóik feldíszítésével, a farsangi ünnepségen ruháikkal és produkciójukkal.
Csodálatos ajtódekorációk születtek, amelyeket múlt hét hétfő délutánra kellett elkészíteniük az osztályoknak. Ezt követően szerdán egy országismereti kvízt tölthettek ki a diákok a megjelenített országokkal kapcsolatban.
Végül pedig múlt héten csütörtökön következett a hét csúcspontja, maga a rendezvény, ahol az osztályok bemutathatták a választott országhoz kapcsolódó ruhákat és produkciókat. Hihetetlenül ötletes és kreatív jelmezeket és előadásokat láthattunk, amelyeket végig ujjongott a közönség.
A diákok és a kollégák örömére a rendezvényt Pokol Szilvia tanárnő, Vincze Béla és Simon István tanár urak fantasztikus énekprodukciója zárta.
Nemcsak a zsűri, hanem a tanulók is szavazhattak az osztályokra, idén tényleg nehéz volt a döntés.
Az eredményhirdetésre a mai napon került sor:
1. helyezett: 10.B
2. helyezett: 11.A
3. helyezett 12.B
Pokol Szilvia tanárnő, Vincze Béla és Simon István tanár urak egy Popsztár érmét is átvehettek köszönetképpen produkciójukért.
Szívből és szeretettel gratulálunk minden diáknak, aki részt vett a programsorozatban, az osztályfőnököknek, akik irányították és segítették osztályuk felkészülését.
Hálásan köszönjük az idegennyelvi munkaközösség, különösen Szendrei Viktória tanárnő szervezését és lelkiismeretes munkáját.
Jövőre folytatjuk és megpróbáljuk felülmúlni ezt a fantasztikus rendezvényt!
Fotók: Bak Roland, és Rutkai Krisztina
Hamarosan jövünk a videóval is!