Iskolánkról

Kollégium

Kollégiumi élet

Itt egy általános információt találsz a kollégiumunkról, a szöveg végén, ha lejjebb görgetsz, viszont különböző menüpontokból választhatsz csupa hasznos információval, mint például a kollégiumi napirend, vagy a szükséges felszerelések, de azért érdemes végigolvasnod a teljes szöveget. 

A kollégium az iskolával egy épületben található, amennyiben felvételt nyertél intézményünkbe és kollégista szeretnél lenni, az iskolába történő beiratkozáskor kell kitöltened a jelentkezési lapot.

  • INGYEN biztosítunk számodra kollégiumi elhelyezést, ha nappali munkarendben tanulsz nálunk, csak igényelned kell.
  • INGYEN használhatod a kollégium területén elérhető WIFI hálózatot.
  • Napi háromszori étkezést vehetsz igénybe térítési díj ellenében.
  • Béres Alapítvány a Teljes Életért ösztöndíjjal támogatja kollégiumunk kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákjait.

Arra törekszünk, hogy otthonra lelj nálunk és jól érezd magad, nyugodtan tanulhass, és érdeklődésednek megfelelő elfoglaltságot találj.

Elsős gólyaként az év első napjaiban bekapcsolódhatsz a kollégiumi életbe, új barátokat szerezhetsz. Sétára viszünk Záhonyban, hogy megismerd a várost és megcsodáljuk a Tisza folyó festői látványát.

Kollégium

Az iskolától körülbelül 300 méterre található a művelődési házban elütheted az időt, ha alkalmanként mozi vagy színház előadáson, esetleg kiállításokon veszel részt.
A ZVSC sportpálya is közelben van, ahol focizhatsz, futhatsz, sétálhatsz vagy akár csak kiszellőztetheted a fejed, télen pedig korcsolyázhatsz a jéggel borított salakpályán.
Ha kedveled az úszást, az év minden napján hódolhatsz a szenvedélyednek az iskola mellett található uszodában.
A közeli Dr. Béres József Parkban kikapcsolódhatsz.

A kollégiumban szórakoztató rendezvényeken vehetsz részt, mint a karácsonyi, farsangi műsorok, az elsősök bemutatkozása, a mikulás ünnepség, besegíthetsz a negyedikesek búcsúztatásába, nőnapon a lányokról sem feledkezünk meg. A tanév végén általában bográcsozással egybekötött grillezéssel és szalonnasütéssel zárhatod velünk az évet.

Részt vehetsz még kirándulásokon és színház látogatásokon is, de a kollégiumon belül gyakran tartunk darts, ping-pong és sakk versenyeket is.

Szóval mi 100%-ig azon leszünk, hogy második otthonodra lelj nálunk, és kihozd magadból a maximumot! Görgess lejjebb és nézd a képeinket, de ha még több dologra vagy kíváncsi a kollégiumi élettel kapcsolatban, válassz az alábbi pontok közül, ahol minden szükséges információt megtalálsz a kollégiumi életről.

Pillanatképek