Hírek

Pályaválasztási Kiállításon iskolánk

Iskolánk idén is képviselte magát a Dönts jól, jövőd a tét! - Pályaválasztási Kiállításon, amely 2023. október 4-én és 5-én került megrendezésre Nyíregyházán a Continental Arénában.
Rengeteg általános iskolás várta mindkét nap reggelén csillogó szemekkel a rendezvény kezdetét, hogy minél többet megtudhassanak a továbbtanulási lehetőségeikről és hogy végre bebocsátást nyerhessenek a középiskolák színes és interaktív standjai közé. A barangolás közben megtekinthették a középiskolák műsorait is.
Intézményünk standjánál a méltán népszerű mozdony szimulátort Ács Máté (12.A) és Bak Roland (11.B) tanulóink kiválóan üzemeltették. Robotman bőrébe pedig ezúttal Ugrai Dávid 12.A osztályos diákunk bújt. A bádogembernek nagy sikere volt, hiszen rengetegen akartak vele fényképet készíteni, egy biztos, aki találkozott vele, nem felejti el könnyen. Az első napon Vass Levente igazgató úr és Rutkai Krisztina fogadta az érdeklődőket iskolánk kiállító pultjánál, a rendezvény második napján igazgató úr helyett Orbán Tamás tanár úr erősítette a csapatot.
Köszönjük azoknak, akik ellátogattak standunkhoz.
2023. november 14-én és 15-én már iskolánkban a nyílt napokon várjuk szeretettel az érdeklődő nyolcadikosokat!