Hírek

Nyílt napok 2023-ban

Iskolánk 2023. november 14-én és 15-én tartotta nyílt napjait. Az utóbbi évek rekordszámú látogatója érkezett intézményünkbe, ugyanis kereken 200 látogatót fogadtunk, melyből 171 diák és 29 fő pedig az őket kísérő szülők, pedagógusok. Rendkívül örültünk, hogy ilyen nagy létszámban voltak kíváncsiak iskolánkra.
A program mindkét nap ugyanúgy zajlott, először Vass Levente igazgató úr tájékoztatóját hallhatták az érdeklődők az ebédlőben, majd beülhettek elsősorban a szakmáinkhoz kapcsolódó órákra.
Közben az egyik teremben különféle érdekes kipróbálható interaktív eszközökkel vártuk a vendég diákokat, mint például mozdonyszimulátor, rendőrautó szimulátor, Lego robot, hazugságvizsgáló.
A nyílt napot rendész tanulóink látványos önvédelmi bemutatója zárta, ezúton is köszönjük Markó László és Lesku István oktatóknak a felkészítést.
Hálásan köszönjük diákjaink lelkes munkáját a nyílt nap lebonyolításában, hiszen nélkületek nem ment volna.
Kedves Érdeklődők! Köszönjük, hogy ennyien ellátogattatok hozzánk! Reméljük, hogy teljesebb képet kaptatok intézményünk életéről és hogy jövő szeptemberben találkozunk!
Hoztunk nektek rengeteg fotót a két napról.
Fotók: Bak Roland 11.B