Hírek

„Nem maradsz TANÁCStalanul!” című szakmai rendezvényen iskolánk

2023. január 12-én a „Nem maradsz TANÁCStalanul!” című szakmai rendezvényen vett részt Vass Levente igazgató úr Sipos József Zoltán rendészeti oktatónkkal a Miskolci Rendvédelmi Technikumban, hiszen iskolánk is tagszervezete az Északmagyarországi Rendészeti Tehetségsegítő Tanácsnak.
Az intézmény vezetőjének előadásában bemutatásra került az iskola története, értékei, a tehetséggondozás, valamint a rendészeti pályaorientációs képzés területén tett erőfeszítések és ezek eredményei.
De további előadóktól is szerfelett hasznos információkat hallhattunk. Molnár Katalin PhD., egyetemi docens, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Rendészeti Magatartástudományi Tanszék oktatója előadásában a rendészeti kommunikáció sajátosságairól, annak taníthatóságáráról beszélt.
Prof. Fülöp Márta, a Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Intézet tudományos tanácsadója és a Károli Gáspár Református Egyetem egyetemi tanára a versenyzés pszichológiájáról tartott érdekfeszítő előadást.
A rendezvény végén lehetőség nyílt megtekinteni az intézmény képzési helyszíneit. Bár már több alkalommal jártunk az iskola falai között, mindig rendkívül hasznos szakmai információkkal és ötletekkel gazdagodunk. Köszönjük a meghívást a szervezőknek! ?
Fotók ? a Miskolci Rendvédelmi Technikum weboldaláról.