Hírek

Kandós díjazottak a ”Tehetséged érték, fedezzük fel közösen!” című szakmai fórumon

Az Észak-magyarországi Rendészeti Tehetségsegítő Tanács 2023. május 26-án tartotta ”Tehetséged érték, fedezzük fel közösen!” című, NTP-HTTSZ-22- 0013 pályázati azonosítószámú program szakmai fórumát Lőrinciben. A rendezvény keretében értékelték a Mutasd meg magad! – tanulói portfólió 1-3. helyezettjét, valamint itt adták át a rendészeti területen tehetséges fiatalok és az őket segítő szakemberek munkájának elismerése céljából három kategóriában az emlékplaketteket.
A Mutasd meg magad! – tanulói portfólió készítő pályázatra összesen 22 portfólió érkezett, melyet egy 5 fős pontozó bizottság értékelt. Iskolánkból 8 tanuló készített pályázatot, melyek közül Kindák Evelin Nikolett 12.c osztályos diákunk portfóliójával a 2. helyet szerezte meg.
Emlékplakett adományozására három kategóriában került sor, melyre 19 felterjesztés érkezett. A plakett adományozásának célja a rendészeti ágazati és a rendőr tiszthelyettes szakképzésben tehetséges fiatalok eredményeinek elismerése, motiváltságuk fenntartása és a tehetségsegítő szakemberek egyéni munkavégzésben realizálódó kiemelkedő teljesítményének elismerése, a tehetségsegítő tevékenység ösztönzése.
A rendezvényen ÉReTT Tehetségígéret Díjban részesült Bélteky László 12.c osztályos tanulónk.
ÉReTT Tehetség Díjat kapott Kindák Evelin Nikolett 12. c osztályos diákunk.
Az ÉReTT Elnöksége ÉReTT Tehetségsegítő Díjjal jutalmazta Sipos József Zoltán oktatónkat.
Szívből gratulálunk az elismerésekhez!