Hírek

Kimagasló eredményt értek el gerelyhajító atlétáink

A Magyar Diáksport Szövetség által kiírt megyei atlétikai versenyt 2022. szeptember 21-én rendezték meg Nyíregyházán az atlétikai sportcentrumban. A csodálatos létesítményben  több száz fiatal atléta érkezett a megyei megmérettetésre, ahol az  általános és középiskolás sportolók részére  15 versenyszámban rendezték meg a versenyeket. Iskolánk gerelyhajító csapata is leadta a nevezését a megyei versenyre, ahol öt fős csapatokban folyt a vetélkedés.  A verseny napján kicsit rossz idő fogadta a sportolókat, hisz szinte egész nap fújt a szél és csapkodott az eső, mely nem igazán ideális idő az atlétikai versenyszámok megrendezésére.  Sajnálatos módon a csapatunk egyik tagja Lénárt Vanda betegség miatt kiesett a csapatból, így nagy felelősség hárult a négy versenyzőre, hisz a csapatban a legjobb négy versenyző eredménye számíthat, így csapatunkban senki nem hibázhatott a versenyen.

Iskolánk leány csapata nagyon jól tudott alkalmazkodni a körülményekhez és azt kell mondani, hogy rutinosan oldották meg a rájuk váró feladatot.  A versenyen minden résztvevőnek három kísérlete volt és természetesen a legjobb eredmény számított.

Az eredményhirdetéshez  alkalmával a dobogó második fokára szólították iskolánk tanulóit, akik nagy örömmel vették át az ezüst érmeket.

A csapat tagjai:

  • Tara Zsanett 11.C,
  • Pisla Salome 11.C,
  • Farkas Felícia 11.C,
  • Kindák Evelin Nikoletta 12.C

osztályos tanulók voltak.

Ezúton is szívből gratulálunk a csapat tagjainak, és felkészítő pedagógusuknak, Kovács Sándor tanár úrnak!