Hírek

Asztalitenisz házibajnokság

Az éves eseménynaptárban betervezett asztalitenisz házibajnokságot 2023.11.29-én szerdán tartottuk meg iskolánk tornatermében.  A versenyre egy leány Mernyó Gréta és 13 fiú jelentkezett.

Az előkészületek során a tornateremben öt asztalt állítottunk fel, és a tanulók kihúzták, hogy melyik csoportban fogják megkezdeni a mérkőzéseket. Gréta vállalta, hogy megméretteti magát a fiúkkal és nagyon jól tette, hisz remek játékával nagyon jól szerepelt. A három csoportban körmérkőzést játszottak egymással a versenyzők, majd a csoporthelyezések után kerültek a játékosok a helyosztóba, ahol hármas körmérkőzés alapján dőltek el a helyezések. A mérkőzések nagyon jó és színvonalas játékokat hozott, sok esetben döntő szetteket kellett játszani a mérkőzés megnyerésére.  Mernyó Grétának külön szeretnék gratulálni, hogy a fiúkkal felvette a versenyt, taktikus és eredményes játékával öt mérkőzést megnyerve 2. helyen végzett a megmérettetésben.

Végeredmény:

  1. Sinkó Milán
  2. Mernyó Gréta
  3. Jóni Olivér
  4. Lakatos Erik
  5. Vass Levente
  6. Jármi Ádám
  7. Hamza Levente
  8. Csiki Krisztián
  9. Bacskai József
  10. Ács Máté
  11. Ugrai Dávid
  12. Bakos Patrik
  13. Madácsi Milán
  14. Varga Ádám

A résztvevőknek, az I-III helyezetteknek az iskolában működő Záhonyi Közlekedési Diáksport Egyesület ajándékkal kedveskedett.