Hírek

Szakmabemutató nap - Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Technikum és Dr. Béres József Kollégium

Rengeteg általános iskolás látogatott el a 2021. június 11-i Szakmabemutató napunkra

2021. június 11-én csaknem 180 általános iskolás és kísérője látogatott el iskolánk Szakmabemutató napjára.
A rendezvény célja az volt, hogy az ide érkező tanulók megismerhessék iskolánkat, és képet kapjanak képzéseinkről szórakoztató formában.
A látogatók 13 helyszínen találkozhattak intézményünk pedagógusaival és diákjaival, ahol izgalmas feladatokkal várták a diákokat, mint a lövészet, rendészeti eszközök és fogások kipróbálása, részeg szemüveg, pénzügyi feladatok, logisztikai szabaduló játék, elsősegély nyújtás, vasúti hangosbemondó, rendőrautó és mozdony szimulátor, mozgásérzékelős játék, A láda kincse kooperatív játék, és a lego robot verseny.
Ezen kívül meglepetés programként kipróbálhatták a buborékfocit, az asztali focit, az erőmérő kalapácsot és a szumó birkózást.
A helyszínek között diák kísérőink segítettek eligazodni, akik 5-6 fős csapatokban vitték a hetedikeseket és a nyolcadikosokat, és válaszoltak az iskolával kapcsolatban felmerült kérdésekre is.
Reméljük, hogy minden látogató jól érezte magát, és felejthetetlen élményekkel tért haza.
Szeretettel várjuk legközelebb is az érdeklődőket programjainkon.
Az iskola vezetősége ezúton is köszönetet mond a rendezvény lebonyolításában való közreműködésért a pedagógusoknak, a diákoknak, és a technikai személyzetnek, akik nélkül nem jöhetett volna létre ez a nap.