Hírek

Pályaorientációs napon vettünk részt a kisvárdai Vári Emil Általános Iskolában

Iskolánk meghívást kapott a kisvárdai Vári Emil Általános Iskola pályaorientációs napjára, amely 2021. november 11-én került megrendezésre. Diákjaink Báthory Fanni, Kindák Evelin, Dienes Dávid és Ember András prezentációt tartottak intézményünkről nemcsak a nyolcadikosoknak, de a kisebbeknek is.  Az előadásra Rutkai Krisztina készítette fel a lelkes csapatot.
Számos érdekességgel készültünk még. Sipos József tanár úr a rendészeti képzésünkhöz kapcsolódó játékokkal és eszközökkel tette színesebbé a programot.
A mozdonyszimulátort Varga Zsombor diákunk üzemeltette.
A rendkívüli sikernek örvendő rendőrautó szimulátor irányításában rendszergazdánk, Sási Roland segített a gyerekeknek. A játék előtt kígyózó sorban várták a diákok, hogy sorra kerülhessenek.
A Digitális Közösségi Alkotóműhelyünkben lézervágó géppel készült, szintén óriási népszerűségnek örvendő egyedi készítésű „Láda kincse” kooperatív játékunkban Vass Levente igazgató úr volt a játékmester.
A napnak még nem volt vége, Vass Levente igazgató úr délután 17 órától pályaorientációs szülői értekezlet keretében tartott előadást és mutatta be intézményünket az érdeklődőknek.
Ezúton is köszönjük Pokol Miklós igazgató úrnak a lehetőséget, a jövőben is örömmel veszünk részt a Vári Emil Általános Iskola hasonló jellegű rendezvényein, sokat jelent számunkra a rengeteg pozitív visszajelzés.
Minden kollégánknak és diákunknak köszönjük a lelkes részvételt, továbbá hálásak vagyunk Bertáné Zámbó Zsuzsanna tanárnőnek a szervezésben való közreműködésért.