Hírek

Karácsonyi műsor – 2023

Iskolánkban 2023. december 20-án került megrendezésre a karácsonyi ünnepség. Iváncsik Szonja Rebeka 11.A osztályos tanuló köszöntötte a megjelenteket. A műsor kezdetén kollégista diákjaink karácsonyi táncát láthattuk. A koreográfiát a kis csapat közös erővel, lelkes készüléssel alkotta meg, hogy megörvendeztessen bennünket.
Ezután az énekkar előadásában Cserháti Zsuzsa – A gyertya lángja égjen című dalt hallhattuk, majd Lesku Miklós kollégiumvezető úr osztotta meg velünk ünnepváró gondolatait. Ezt követően pásztorok látogattak el hozzánk egy rekeszizmokat is megdolgoztató betlehemes előadás keretében, hogy felidézzék a téli ünnepkör dramatikus hagyományait.
Ismét énekkarunk következett, Vencli Alex: Fagyöngy című dalát adták elő.
Meglepetés műsorszámként a végére Pokol Szilvia tanárnő és Vincze Béla tanár úr énekszámát élvezhettük.

Zárásként ízletes mézeskalácsot kaptak a jelenlévők, amelyet ezúton is köszönünk Bodnárné Szántó Mária és Szentmiklósi Anikó tanárnőknek.
Az énekkar felkészítését köszönjük Pokol Szilvia tanárnőnek, a műsor, a betlehemes előadás rendezését és a táncprodukció koordinálását Almásiné Forgács Éva tanárnőnek!
Hálásan köszönjük Nektek, kedves műsorban szereplő diákjaink a produkciókat, hiszen nélkületek nem jöhetett volna létre ez a szívmelengető karácsonyváró műsor!