Hírek

Újabb korszerűsített tantermek kerültek átadásra intézményünkben az East-West Intermodális Logisztikai Szolgáltató Zrt. támogatásával

2021. szeptember 3-án pénteken, 10 órától újabb tantermek átadására került sor intézményünkben. Tálosi János az East-West Intermodális Logisztikai Szolgálató Zrt. vezérigazgatója hivatalosan is átadott egy számítástechnika termet, és az újonnan elkészült nyelvi labort, ahol a diákjaink idennyelvi adottságaikat fejleszthetik.

A tantermekbe a legmodernebb technikai eszközök kerültek telepítésre az East-West Logisztikai Szolgáltató Zrt. támogatásával, a felújításukat pedig a Kisvárdai Szakképzési Centrum finanszírozta.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Halászné Laskai Szilvia, a Záhonyi Járási Hivatal vezetője, Ésik Árpád, Tiszamogyorós község polgármestere, Mártha Mihály Tibor, Fényeslitke község polgármestere, Helmeczi László, Záhony város polgármesetere, Matus Attila, a Kisvárdai Szakképzési Centrum kancellárja, Bodnár Attila, a Kisvárdai Szakképzési Centrum főigazgatója, Mészárosné Végső Katalin, a Kisvárdai Szakképzési Centrum gazdasági vezetője,  és Széles András RFH Zrt. képviseletében.

Rendkívül hálásak vagyunk az East-West Logisztikai Zrt.-nek, támogatásukkal lehetővé tették, hogy tanulóinknak a 21. századnak megfelelő, korszerű oktatással biztosítsuk a szakmai és idegennyelvi tudás elsajátítását.