Hírek

Magyarország legjobb Vasútforgalmi szolgálattevő tanulója iskolánk diákja lett

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Dobozi Imre 5/13.A osztályos vasútforgalmi szolgálattevő diákunk bejutott az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjébe. A három döntős versenyző 2024. április 10-én mérhette össze tudását.
A versenyre Simon István és Vincze Béla vasúti szakoktatók készítették fel Imit. A végeredmény a tegnapi napon, azaz 2024. április 26-án 10 órától Budapesten, a RaM-ArT Színházban, a Szakma Sztár Fesztiválon került kihirdetésre.
Imit szülei, Kádas Katalin szakmai igazgatóhelyettes asszony és Bak Roland 11.B osztályos tanulónk kísérte. Hatalmas volt a boldogság, amikor kiderült, hogy Imi állhatott a dobogó legfelső fokára, ami nem jelent mást, minthogy IDÉN MAGYARORSZÁG LEGJOBB VASÚTFORGALMI SZOLGÁLATTEVŐ TANULÓJA, DOBOZI IMRE LETT!
Szívből gratulálunk az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen elért fantasztikus 1. helyezéshez Iminek!  Ez a kiemelkedő eredmény a kemény munka, elkötelezettség és a tehetség gyümölcse. Büszkék vagyunk rád, hogy a tudásoddal és kitartásoddal ilyen magasra emelkedtél!
Köszönjük Imi szüleinek, hogy mindent megadtak ahhoz, hogy kibontakoztathassa a tehetségét, és elérhesse az álmait.
Hálásak vagyunk Simon István és Vincze Béla oktatók fáradhatatlan munkájáért és támogatásáért, amellyel hozzájárultak Imi sikeréhez, hiszen nélkülük ez a győzelem nem jöhetett volna létre.
További sikereket kívánunk a jövőben!
Kedves Diákok! Nálunk magasra emelkedhettek, mi a szakmai tudást és támogatást biztosítjuk számotokra, a többi rajtatok múlik!
Fotók: Bak Roland 11.B