Hírek

Kispályás műfüves osztálybajnokság a záhonyi Kandóban - 2022

Kispályás műfüves osztálybajnokság iskolánkban

Szerző: Kovács Sándor tanár úr

Az iskolákban megszólalt a csengő, mely beindította a 2022-2023-as tanévet. Így történt ez intézményünkben, a Kandóban is. A nyár végét jelző csengőszó tanulásra hívta a gyerekeket, megkezdődött az iskolai élet, mely magával hozta az iskolánkban minden év szeptemberében megrendezendő iskolai kispályás labdarúgó osztálybajnokságot is.
A hagyományoknak megfelelően kiírásra került a kispályás labdarúgó torna, melyre 7 csapat adta le a nevezését. Örömteli tényként kell megemlíteni, hogy a kilencedikes osztályok közül két csapat is nevezett a megmérettetésre.
Szeptember 8-án, a torna napján gyönyörű napsütéses időben vonultak fel a csapatok a megnyitóra, ahol ismertettük a lebonyolítási rendet, és a játékszabályokat. A húsz perces mérkőzések nagyon jó színvonalú játékot hoztak, az egész tornára elmondható, hogy a fair play szellemében folytak a küzdelmek, melynek bizonyítéka, hogy a mérkőzéseken nem volt játékvezető és egyetlen esetben sem volt vitás kérdés a csapatok között.
Eredmény:
1. 10.C
2. 9.a
3. 9.c
4. 11.c
5. 12.c
6. 10.a
7. 10.b
Az eredményhirdetésen a Záhonyi közlekedési Diáksport Egyesület ajándékát és oklevelet vehettek át a csapatok. Minden résztvevőnek gratulálunk

Fotók ?: Bak Roland, 10.A