Hírek

Karácsonyi évzáró összejövetel

2023. december 20-án került megrendezésre intézményünkben az évbúcsúztató csapatépítő összejövetel, amelyen iskolánk minden dolgozója közösen ünnepelt. Bevezetésként sor került egy tanár-diák röplabda mérkőzésre, amely rendkívül jó hangulatban telt.
Idén újra gazdára talált az Aranykréta Vándorkupa a munkaközösségek közötti vetélkedők során, amelyet Vass Levente igazgató úr, Pócsikné Papp Enikő és Kádas Katalin igazgatóhelyettesek terveltek ki és állították új próbatételek elé a versenyzőket.
Első feladatként anagrammákat kellett megoldani, az összekevert betűket tartalmazó szavak iskolai kifejezéseket rejtettek.
Ezután következett a totó, ahol az intézménnyel kapcsolatos kérdések megválaszolására került a sor.
Majd az előző évekhez képest új feladatok következtek, mint a tetra tower, ahol minél több tetris kockát kellett felhelyezni egy billegő alapra, illetve a betűtészta kirakóban iskolai szavakat kellett alkotni. Végül a nagy sikerű esszéírás következett, melynek témája az volt, hogy milyen továbbképzésre küldenék a csapatok a dolgozókat a munkavégzésük megkönnyítése érdekében. Mondanunk sem kell, hogy ismét fantasztikus írások születtek, a hallgatóságnak a nevetéstől kicsordult a könnye.
Bazsó tanár úr is készült a végére egy humoros szerepjátékkal.
Végül a rendezvény az ízletes ebéd elfogyasztásával zárult, amelyet ezúton is köszönünk a konyhai dolgozóknak.
A vetélkedőt, vagyis az Aranykréta Vándorkupát 2023-ban az Idegen nyelvi munkaközösség nyerte el! Gratulálunk az eredményhez!
A 2. helyezést az Irodai dolgozók csapata vitte el, míg a
3. helyezést a humán munkaközösség.
Reméljük, hogy minden kolléga jól érezte magát, és újult erővel kezdhetünk neki majd a 2024-es évnek!