Hírek

Rengeteg általános iskolás látogatott el a június 11-i Szakmabemutató napunkra

2021. június 11-én csaknem 180 általános iskolás és kísérője látogatott el iskolánk Szakmabemutató napjára. 🙂
A rendezvény célja az volt, hogy az ide érkező tanulók megismerhessék iskolánkat, és képet kapjanak képzéseinkről szórakoztató formában. 🎉🤩🥳
A látogatók 13 helyszínen találkozhattak intézményünk pedagógusaival és diákjaival, ahol izgalmas feladatokkal várták a diákokat, mint a lövészet 🔫, rendészeti eszközök és fogások kipróbálása, részeg szemüveg 🤓, pénzügyi feladatok 💵, logisztikai szabaduló játék 🗺️, elsősegély nyújtás, vasúti hangosbemondó, rendőrautó 🚔 és mozdony szimulátor, mozgásérzékelős játék, A láda kincse kooperatív játék, és a lego robot verseny.
Ezen kívül meglepetés programként kipróbálhatták a buborékfocit, az asztali focit, az erőmérő kalapácsot és a szumó birkózást.
A helyszínek között diák kísérőink segítettek eligazodni, akik 5-6 fős csapatokban vitték a hetedikeseket és a nyolcadikosokat, és válaszoltak az iskolával kapcsolatban felmerült kérdésekre is.
Reméljük, hogy minden látogató jól érezte magát, és felejthetetlen élményekkel tért haza.
Szeretettel várjuk legközelebb is az érdeklődőket programjainkon. ❤️
Az iskola vezetősége ezúton is köszönetet mond a rendezvény lebonyolításában való közreműködésért a pedagógusoknak, a diákoknak, és a technikai személyzetnek, akik nélkül nem jöhetett volna létre ez a nap. 🙏