Diákújságíróink cikkei

Rocksztárt kaptam karácsonyra 2

Könyvajánló egy diákunktól – Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra

Szerző: Hamza Elizabet 11.B

Könyvajánló

Kamu pasi a fagyöngy alatt...

Nem is tudom hol kezdjem, véleményem szerint ez a történet humorosra és romantikusra sikerült. Na de ezt döntsék el az olvasók.

Bemutató:

Holly előre tudta, hogy nincs az a hatalmas óceánjáró, ahol nyugiban átvészelheti a családi karácsonyt.

Ha ott van a két szörnyeteg unokatestvére, akik első este kiutálják a közös kabinból. A tengeri beteg Holly így kénytelen beosonni egy vadidegen fürdőszobájába, ahonnan kilépve két dologgal néz farkasszemet, a világ legdögösebb pasijával és egy paprikaspray-vel. Kár hogy az utóbbit a magát Dominiknak nevező srác nem fél használni......

Dominik Wyatt, őrülten népszerű Readyset dobosa. Az internetre pillanatok alatt felkerülnek a kettőjükről készült botrányos fotók, amik veszélybe sodorják az együttest. Dominik ezért ráveszi Holllyt hogy a hajóút idejére játssza el a barátnője szerepét.

A kamu kapcsolattal csak-csak megbirkóznak, na de a valódi érzelmekkel.....

Holly és Dominik szerethető páros. Imádtam a váltott szemszöget, így mind kettőjük véleményét lehetett olvasni az elejétől a végéig.

Holly: A maga módján egy igazán belevaló lány, akinek a családi háttere ellenére egyáltalán nincs önsajnáló hajlama. Na meg persze azért is mert olyan szerencsétlen mint én.

Dominik: Humorát és csipkelődését nagyon bírtam. Plusz pont volt hogy nem ön imádó, mondhatni egyszerű srác rocksztár élettel. Egy Tiniálom.

Ajánlom?

Igen, szórakoztató, vicces, romantikus. A történet erőssége az hogy teljesen kikapcsol. Egy szóval szimplán csak élveztem az olvasást, agyi munka nélkül.

A borító➡ Kicsit csalódott voltam miatta. Karácsonyi borítót nem így képzeltem el, sokkal de sokkal különlegesebbnek kellett volna lennie. Hiányzott belőle a karácsonyi hangulat. Ez az egy mínusz pont nálam.

Remélem minden olvasónak tetszeni fog. 🙂