Hírek

Karácsonyi műsor 2019-ben

2019. december 19-én 11 órától vette kezdetét iskolánkban az ilyenkor hagyományos karácsonyi műsor. Elsőként Kiss Olívia Tímea 12.A osztályos tanuló Márai Sándor és Csitáry-Hock Tamás üzenetét tolmácsolta, majd a műsorközlő, Kovács Barbara 13.A osztályos diákunk üdvözölte a jelenlévőket és felkérte Sajben Zsolt Sándor görögkatolikus parókust, hogy ossza meg velünk karácsonyváró gondolatait.
Az ünnepi beszédet követően Boriné Pokol Szilvia tanárnő vezetésével iskolánk énekkarának előadásában hallhattuk a Nox együttestől a Nézz fel az égre!, Pintér Béla: Csoda vár és Delhusa Gjon: Harangok hangja című dalokat.
A kórus utolsó műsorszámaként Szilvia tanárnő megtanította a publikumnak a Szálljatok le, karácsonyi angyalok című dalt, amelyet a közönség és az énekkar igazi karácsonyi hangulatban közösen énekelt el.
Zárásként a Kandó Dance Team (Ábrány Klaudia, Baráz Judit, Káté Fanni, Molnár Ramóna és Varga Viktória) produkcióját láthattuk, a koreográfiát Rutkai Krisztina készítette és tanította be.

A műsor összeállításáért és szervezéséért köszönet Almásiné Forgács Éva tanárnőnek.

A cikk alatt találjátok a rendezvényről készült fotókat, és a záró műsorszámról készült videót.

Fotók: Sima Szabina (10.B) és Rutkai Krisztina