Képzéseink

Érettségit adó technikumi képzések

2020/2021 tanév

Az hogy milyen szakmát választasz, elsősorban rajtad múlik, de a lenti leírásban találsz egy kis segítséget, hogyan válassz, és hogy milyen esetekben érdemes az adott képzést választani:

 • Pénzügyi-számviteli ügyintéző 
  Ha te inkább reálos beállítottságú vagy, érdekel a pénzügyi világ,
  esetleg szeretnél főiskolára, egyetemre jelentkezni ilyen irányban, választhatod Pénzügyi-számviteli ügyintéző képzésünket, melyen a közismereti tantárgyak mellett szerezhetsz pénzügyi, gazdasági, adózási és ügyviteli tudást is, így könnyebben veszed majd az akadályokat a felsőoktatásban.
  Előfordulhat, hogy te még nem tudod igazán mit szeretnél tanulni, akkor is teheted a voksod erre a szakmára, hiszen a pénzügyi és ügyviteli ismeretek mindig jól jönnek, bármilyen területen is helyezkedj el később.
 • Logisztikai technikus
  Ha érdekel a földrajz, szeretsz tervezni, szervezni és minél hamarabb szeretnél munkába állni, és saját jövedelmet szerezni, kiváló választás számodra Logisztikai technikus képzésünk. Logisztikai szakemberként megtervezheted majd az áruk legoptimálisabb szállítási módját, útvonalát és raktározási módját.
  A határ közelsége miatt jelentős az igény az ilyen szakemberekre a térségben, de ha logisztikai mérnöki pálya az álmod, nálunk stabil alapot kaphatsz, ha egyetemre/főiskolára készülsz.
 • Vasútforgalmi szolgálattevő technikus
  Már a képzési idő alatt ösztöndíjban és egyéb juttatásokban részesülhetsz. A végzettséggel a MÁV-csoportnál helyezkedhetsz el, ahol vár rád a biztos megélhetés. Te leszel az, aki felügyeled a vonatok közlekedését.
 • Közlekedésautomatikai technikus 
  Hiányszakma, ezért az állam kiemelten támogatja, ami azt jelenti, hogy a képzési idő alatt tanulmányi átlagtól függően kiemelt ösztöndíjban és juttatásokban részesülhetsz. Ha érdekelnek a műszaki berendezések, szeretsz szerelni, barkácsolni, akkor ez a képzés neked való, mellyel szintén a MÁV-csoportnál helyezkedhetsz el. Elsődleges feladataid közé fog tartozni a jelzőberendezések javítása.
 • Közszolgálati technikus
  Intézményünk legnépszerűbb képzése. Ha érdekel a rendőri-, honvédelmi-, államigazgatási pálya és érettségi után ilyen irányban mennél tovább, számodra ez a legjobb választás.

Mit nyújtunk neked:

 • Családias környezetben odafigyelve rád mindent megteszünk azért, hogy jól érezd magad nálunk, és kihozd magadból a maximumot.
 • INGYENES wifi az iskola és a kollégium területén.
 • Kollégiumi elhelyezést INGYEN biztosítunk, ha igényled, de az étkezésért fizetned kell.

Mit veszünk figyelembe a felvételi eljárásban?

A 7. év végi és a 8. félévi tanulmányi eredményed átlagát vesszük figyelembe, és ez alapján rangsorolunk, felvételi vizsgát nem tartunk.

Válassz az alábbi képzéseink közül bővebb leírásért:

Kövess minket a közösségi média oldalakon is:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Vissza