Hírek

Kandós siker a XXVII. Lónyay Kupa teremlabdarúgó tornáján

Első alkalommal hívták meg iskolánkat a XXVII. Lónyay Kupa teremlabdarúgó tornára Vásárosnaményba. A meghívásnak eleget téve intézményünk kispályás labdarúgó csapata elutazott a 2019. március 12.-én megrendezett teremlabdarúgó fut-sall tornára, ahová hat középiskola kapott meghívást. A technikai értekezlet után a Lónyay középiskola igazgatónője köszöntötte a csapatokat. Ünnepi beszédében Puskás Ferencet állította példaképül a megjelent labdarúgóknak, és a fair play szellemére hívta fel a figyelmet. A csapatokat két csoportba sorsolva csoportmérkőzések zajlottak 2x 15 perces játékidővel, majd a csoport helyezettjei játszottak a helyezésekért.
Iskolánk csapata nehezen lendült játékba az első mérkőzésen a Vásárosnaményi gimnázium ellen 3-1 vezetés után 3-3-as eredményt ért el. A csoport másik mérkőzésén a Fehérgyarmat Móricz Zsigmond Szakközépiskola csapata ellen 5-2 győzelmet aratott.
A döntőben a rendező középiskola csapatával játszottunk a Lónyayval, melyet imponáló közönségszórakoztató játékkal 8-3-ra nyertünk meg. Az eredményhirdetésen az intézmény vezetője kiemelte csapatunk fegyelmezett és jó játékát. A szervezők a különdíjak átadásán Batta Dániel Ferencnek adták át a torna legjobb játékosának járó különdíjat, mely igen szép eredmény a több mint félszáz megjelent labdarúgó között.

Végeredmény:
1. Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Közlekedési Szakgimnáziuma és Dr. Béres József Kollégiuma Záhony
2. Lónyay Menyhért Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola Vásárosnamény
3. Kisvárdai SZC II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakiskolája Kisvárda
4. Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium Vásárosnamény
5. Kisvárdai SZC Móricz Zsigmond Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Fehérgyarmat
6. Kisvárdai SZC Ady Endre Középiskolája és Kollégiuma Csenger

Köszönjük a felkészítést Kovács Sándor tanár úrnak!

Kövess minket a közösségi média oldalakon is:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Vissza