Érdekességek

Idén érettségiztek? Ezt az ingyenes appot töltsétek le a telefonotokra

Érettségire készültök, de úgy érzitek, hogy a magánórák helyett alternatív módszerrel próbálkoznátok? Ezzel az alkalmazással ingyen készülhettek a vizsgákra.

Ha ti is idén vizsgáztok, akkor ez az ingyenes alkalmazás jól jöhet a felkészüléshez. Az Érettségi+ applikáció egy érettségire teljes körűen felkészítő alkalmazás, melyet a diákok könnyedén le tudnak tölteni okostelefonjaikra.

Hogyan működik az alkalmazás?

A letöltés után egyszerű a dolgotok: a kezdőoldalon kiválaszthatjátok, hogy mely tantárgy melyik szintjének anyagát szeretnétek elsajátítani. Miután ezt megtettétek, a következő felületen eldönthetitek, hogy fejezetekre bontott tananyagok közül melyiket szeretnék böngészni vag milyen feladatokat szeretnétek gyakorolni.

© Google Play

Ha ezzel megvagytok, a tudásotokat is ellenőrizhetitek, és van lehetőségetek gyakorolni témakörönként, vagy választhatjátok a „Véletlen 5” feladat menüpontot is. Ha csak kevés időtök van, az sem baj, hiszen itt témakörönként megnézhetitek a hivatalos érettségi követelményeket (történelemnél például fontosabb személyek, évszámok stb.).

Az applikáció többek között tartalmazza Magyarország egyik legelterjedtebb történelemérettségire felkészítő tankönyvének, a B. Mátyus Gyöngyi és Bori István által írt „Történelemérettségi témavázlatok” c. könyvnek teljes tartalmát, valamint az írók által kizárólag az app felhasználói számára készített több mint 250 érettségicentrikus gyakorlófeladatot – írják a készítők.

Ha szívesen kipróbálnátok, akkor androidos eszközre itt, iOS-rendszerre pedig itt tölthetitek le.

Forrás: www.eduline.hu

Kövess minket a közösségi média oldalakon is:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Vissza