Hírek

Bálkirálynő választás a Kandóban!

Kedves Diákjaink!

Amint előttetek is ismert, 2018. november 17-én tartjuk a Szalagavató bált, ezen a napon ünneplik világszerte a Nemzetközi Diáknapot is, ezért ebből az alkalomból szeretnénk megjutalmazni egy tanulónkat. Idén hagyományteremtő módon Bálkirálynőt fogunk választani közületek, és ebben rendkívül fontos szerepetek lesz, hiszen az iskola összes diákja és a tanára fog erről dönteni.

Ki jelölhető Bálkirálynő címre?
11.-es és 12.-es tanulóink jelölhetők, ezért minden 11.-es és 12.-es osztályból várunk legalább 1 jelöltet (lehet több is), aki példaképként állhat előttetek tanulmányi eredményével, közösségi munkájával és személyiségével!
Egyeztessetek az osztályfőnökötökkel, és az osztályotokkal, a jelölt/jelöltek nevét küldjétek el az iskola Facebook oldalára privát üzenetben!

Hogyan fog zajlani a választás?
A szavazás két körben fog zajlani, első körben a bál előtt néhány nappal szavazhattok az iskolában a jelöltekre, a 3 legtöbb voksot bezsebelő leányzó közül második körben a Szalagavató bál napján a vendégek fogják kiválasztani a Bálkirálynőt. Az első körben győztes 3 jelölt ingyen vehet részt a bálon!

Mit nyerhetsz, ha te leszel a Bálkirálynő?
Nemcsak a dicsőség lesz a tiéd, de a bálon a koronázási szertartást követően viselheted a vándor koronát, és szalagot, képviselheted a diákokat iskolai rendezvényeken, valamint értékes nyereményekkel térhetsz haza.