Főoldal kárpátalja

Képzéseink felvételiző nyolcadikosoknak

Az hogy milyen szakmát választasz csak rajtad múlik (és talán még a szüleiden), mi tudunk neked több lehetőséget ajánlani és segítünk a választásban:

Ha te inkább reálos beállítottságú vagy, érdekel a pénzügy, az adózás és szeretnél főiskolára, egyetemre jelentkezni,  vagy olyan szakmát szeretnél, amellyel irodában dolgozhatsz, választhatod Közgazdaság ágazatunkat (Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző 4+1 év), melyen a közismereti tantárgyak mellett szerezhetsz pénzügyi, gazdasági, adózási és ügyviteli tudást is, így könnyebben veszed majd az akadályokat a felsőoktatásban,  és még plusz pontokat is érhet a főiskolai/egyetemi felvételi eljárásban számodra az érettségi utáni +1 éves OKJ képzésünk elvégzése, ha szakirányban fontolgatod a továbbtanulást.

Ha minél hamarabb szeretnél munkába állni, és saját jövedelmet szerezni, kiváló választás számodra Közlekedés, szállítmányozás és logisztika ágazatunk. A határ közelsége miatt logisztikai szakemberekre szükség van a térségben, ezért a 4+1 éves Logisztikai- és szállítmányozási ügyintéző végzettség célszerű alternatíva lehet számodra.
Vasútforgalmi szolgálattevő 4+1 év képzésünkön már a tanulmányi idő alatt ösztöndíjban és egyéb juttatásokban részesülhetsz, valamint a sikeres záróvizsgát követően rövid időn belül munkába állhatsz a MÁV-csoport kötelékében.

Ha közlekedésmérnöknek készülsz a Vasútforgalmi szolgálattevő (4+1 év) képzésünk szintén a legjobb választás számodra, ha pedig logisztikai mérnöknek, abban az esetben a Logisztikai- és szállítmányozási ügyintéző 4+1 év képzésünk a legideálisabb neked, ugyanis szakmai tantárgyakat már 9. évfolyamtól fogsz tanulni, amelyek stabil alapot fognak biztosítani a felsőoktatási tanulmányaid során.

Ha érdekel a rendőri, honvédelmi, államigazgatási, vagy jogi pálya, és érettségi után ilyen irányban mennél tovább, számodra a legjobb választás a Rendészet és közszolgálat ágazatunk (Közszolgálati ügykezelő 4 év). 

Ha fogalmad sincs még mihez kezdenél érettségi után, választhatod a Közgazdaság ágazatunkat (Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző 4+1 év), amivel nem nagyon lehet tévedni, az általános tárgyak mellett pénzügyi, közgazdasági, ügyviteli, adózási ismeretekkel is gazdagíthatod tudásodat, ami mindig jól jön, bármilyen területet is válassz később. Az érettségi mellé szerezhetsz Pályázati-támogatási asszisztens OKJ bizonyítványt, ezután eldöntheted, hogy maradsz még egy évet Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző OKJ bizonyítvány megszerzéséhez, vagy főiskolán/egyetemen folytatod a tanulást.

Mit nyújtunk neked:

  • Családias környezetben odafigyelve rád mindent megteszünk azért, hogy jól érezd magad nálunk, és kihozd magadból a maximumot.
  • INGYENES wifi az iskola és a kollégium területén.
  • Kollégiumi elhelyezést INGYEN biztosítunk, ha igényled, de az étkezésért fizetned kell.

Mit veszünk figyelembe a felvételi eljárásban?

A 7. év végi és a 8. félévi tanulmányi eredményed átlagát vesszük figyelembe, és ez alapján rangsorolunk, felvételi vizsgát nem tartunk.

Ha még a szövegben nem kattintottál, akkor válassz alábbi képzéseink közül:

Kövess minket a közösségi média oldalakon is:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Vissza