Képzéseink

Képzéseink felvételiző nyolcadikosoknak

Mit veszünk figyelembe a felvételi eljárásban?

A 7. év végi és a 8. félévi tanulmányi eredményedet vesszük figyelembe, felvételi vizsgát nem tartunk.

Az hogy milyen szakmát választasz csak rajtad múlik (és talán még a szüleiden), mi tudunk neked több lehetőséget ajánlani és segítünk a választásban:

Ha szeretnél főiskolára, egyetemre jelentkezni pénzügyi, közgazdasági vonalon, választhatod Közgazdasági ágazatunkat (Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző 4+1 év), melyen a közismereti tantárgyak mellett szerezhetsz pénzügyi, közgazdasági és ügyviteli tudást is, így könnyebben veszed majd az akadályokat a felsőoktatásban,  és még plusz pontokat is érhet számodra az érettségi utáni +1 éves OKJ képzésünk elvégzése, ha szakirányban mész továbbtanulni.

Ha minél hamarabb szeretnél munkába állni, és saját jövedelmet szerezni, kiváló választás számodra Közlekedési ágazatunk (Vasútforgalmi szolgálattevő 4+1 év), olyan végzettséget szerezhetsz, amellyel a tanulmányi idő alatt már ösztöndíjat és egyéb juttatásokat is kaphatsz, valamint a sikeres záróvizsgát követően rövid időn belül munkába állhatsz a MÁV-csoport kötelékében.

Ha érdekel a  rendőri, honvédelmi, államigazgatási, vagy jogi pálya, és érettségi után ilyen irányban mennél tovább, számodra a legjobb választás a Rendészeti ágazatunk (Közszolgálati ügykezelő 4 év). 

Ha fogalmad sincs még mihez kezdenél érettségi után, választhatod a Közgazdasági ágazatunkat (Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző 4+1 év), amivel nem nagyon lehet tévedni, az általános tárgyak mellett pénzügyi, közgazdasági, ügyviteli tárgyakat is tanulhatsz, ami mindig jól jön, bármilyen területet is válassz később. Az érettségi mellé kaphatsz Pályázati-támogatási asszisztens OKJ bizonyítványt, ezután eldöntheted, hogy maradsz még egy évet Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző OKJ bizonyítvány megszerzéséhez, vagy főiskolára, egyetemre mész továbbtanulni.

Mit nyújtunk neked:

  • Családias környezetben odafigyelve rád mindent megteszünk azért, hogy jól érezd magad nálunk, és kihozd magadból a maximumot.
  • INGYENES wifi az iskola és a kollégium területén.
  • Kollégiumi elhelyezést INGYEN biztosítunk, ha igényled, de az étkezésért fizetned kell.
  • Diákigazolványra, családi pótlékra (árvasági segélyre amennyiben releváns neked) jogosult leszel.
  • A biztosítási jogviszonyod élni fog a tanulmányi időd alatt, ezért ingyenes orvosi ellátást is igénybe vehetsz.

 

Ha még a szövegben nem kattintottál, akkor válassz alábbi képzéseink közül:

Kövess minket a közösségi média oldalakon is:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Vissza